teman tapi mesra

23 Disember 2010

Surat Chenta Dari DBKL


DBKL ! DBKL ! DBKL !
tiba tiba je dengar suara intercom dari receptionist bagitahu ada DBKL datang rush kat bawah opis..apalagi semua stuff kelam kabut turun nak selamatkan kereta masing-masing! Tapi hampehhh!...turun je bawah tengok kat kereta dah terselit surat chenta itu!...uargggghhhh.....
dengan kereta kereta bos sekali dapat surat chenta...huhuhahaha...
tak ku sangka akan dapat mendapat surat chenta dari DBKL...kena saman!!!...sowi En.Hitam manis sebab lupa nak bayar parking!..huhuhu, kebelakangan ni kerap pulak DBKL ni menziarah parking kat area opis nih..sebenar nya tadi masa tea break dah ingat dah nak turun bayar parking, tapi disebabkan kesibukkan melanda terlupa terus nak turun bawah ambik air ngan bayar parking...2-3 hari ni memang bermurah hati sikit nak sedekah kat DBKL ni...selalu tak bayar pun, huhuuu...Masa tengah baik hati bayar parking taknak pula dia datang..haisshhh,terbang duitku RM50...( bukan aku yang bayar pun nanti, "Sihitam Manisku.." jugak yang jadi mangsa...) ekekeke

U n Me

1 ulasan:

  1. ok gak tue.. nnt aku tak de gaji plak

    BalasPadam